top of page
Groeinest
Introductie

Een nieuw well-being centrum waar zelfontwikkeling centraal staat

In een snel evoluerende wereld is het soms moeilijk om tot rust te komen. Alles moet snel, vol, druk en perfect zijn. Daarom is er nu Groeinest: een plaats waar iedereen kan thuiskomen en waar coaches je vanuit het hart begeleiden in je persoonlijke groei. 

Het gebouw
Schermafbeelding 2023-03-02 om 09.03.12.png

Tweede toekomstvoor het voormalig gemeentehuis

We blazen nieuw leven in het vroegere gemeentehuis van Asper. Na een grondige renovatie, verdelen we het pand in vijf zorgvuldig ingerichte coachingruimtes en enkele verbindingsruimtes. Elke kamer heeft een specifiek themakleur, een doordachte inrichting en eyecatchers of elementen die zorgen voor een evenwichtige eigenheid.

Het gebouw

Volg de bouwwerken stap voor stap

IMG_1435.HEIC

De rode kamer in opbouw - 15/03/2023

IMG_1429.jpeg

De paarse kamer in opbouw - 15/03/2023

IMG_1423.HEIC

De rode kamer in opbouw - 15/03/2023

IMG_1422.HEIC

De rode kamer in opbouw - 15/03/2023

IMG_1434.HEIC

De rode kamer in opbouw - 15/03/2023

IMG_1416.HEIC

De rode kamer in opbouw - 15/03/2023

Coachingaanbod

Ontdek ons divers coachingaanbod

Samen met gespecialiseerde coaches stellen we een divers aanbod samen dat heel wat mensen goed kan doen. Daarnaast vinden we kruisbestuiving tussen de coaches en deelnemers onderling enorm belangrijk, want zo is er de mogelijkheid om van elkaar te leren en ervaringen te delen.

Autismebegeleiding

Voor mensen met autisme en hun omgeving

We maken het voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen makkelijker om doelen en dromen na te streven door ze te begeleiden en te focussen op hun sterktes.

Kindercoaching

Voor kinderen (en hun ouders) die het evenwicht in bepaalde situaties even zoek zijn

Kinderen die het wat moeilijk hebben, maken we op een laagdrempelige manier bewust van het probleem, het proces en de oplossing. We betrekken hen in elke stap van de aanpak om hun geluk en groei opnieuw te ontdekken.

Energetische lichaamscoaching

Voor iedereen die zijn/haar geestelijke en lichamelijke gezondheid wil verbeteren

Met behulp van aanrakingen, lichaamsoefeningen en meditatie krijg je inzicht in jezelf en maak je kennis met je eigen emoties en gevoelens. Zo leer je omgaan met hindernissen en je doelen in het leven duidelijker te formuleren.

Massage/ademtherapie

Voor iedereen die bewust en correct wil leren ademen

We helpen je natuurlijke en ontspannen ademhaling te herstellen. Zo adem jij opnieuw bewust en leer je tot rust komen, relativeren en loslaten.

Groepssessies

Voor iedereen die in groep wil werken aan persoonlijke groei

Tijdens een groepssessie kan je ervaring delen met anderen die met hetzelfde, of een heel ander probleem kampen. Zo leren we dat we niet alleen staan met onze zorgen, maar dat we door te luisteren en praten onszelf en elkaar nieuwe moed geven.

Traumacoaching

Voor mensen die een trauma met zich meedragen en daardoor niet voluit kunnen leven

Elk klein, groot, oud of jong trauma kan ervoor zorgen dat je vastloopt. We leren je omgaan met de angst en twijfel en helpen je in een veilige omgeving met de verwerking van jouw trauma.

Voedingscoaching

Voor iedereen die op zoek is naar een gezond voedingspatroon

Geniet van een gezondere levensstijl en meer balans dankzij een gepersonaliseerd en haalbaar voedingsschema. Op basis van jouw doelen en noden leren we je bewust keuzes maken en omgaan met voeding.

Relatiecoaching

Voor partners die om diverse redenen niet meer op dezelfde lijn zitten

We helpen je om emoties van jezelf en de ander te begrijpen, uit te spreken en verwerken. Zo proberen we jullie onderlinge band opnieuw sterker te maken en het vertrouwen in elkaar terug te vinden.

Yoga/pilates/shiatsu

Voor wie zich bewuster wil maken van zijn/haar lichaam en lichaamshouding

Samen werken we aan een betere levenskwaliteit. Door yoga, pilates of shiatsu uit te oefenen, werken we samen aan onder andere minder angst en stress, een betere balans, minder spier- en gewrichtspijn en een lagere cholesterol.

En nog veel meer

Ons aanbod is niet rechtlijnig en kan altijd verruimen. Bied je coaching aan die binnen Groeinest past of denk je dat we jouw manier van coaching missen? Laat het ons weten.

Vinden we samen de weg naar een betere groei?

Zoek jij als coach een geschikte ruimte in een huiselijke setting om individuele of groepssessies aan te bieden? Wil je deel uitmaken van een team dat van elkaar kan leren? Of ken je iemand die Groeinest mee kan uitbouwen tot een plaats waar mensen kunnen thuiskomen? Neem contact met ons op! Zo kunnen we vrijblijvend, met een tas koffie of thee, de mogelijkheden bespreken.

Stuur een berichtje
Neem telefonisch contact op
Ontmoet Clara Scuro

Ontmoet Clara Scuro

Maak kennis met Klaar De Doncker. Onder de naam Clara Scuro lanceert ze Groeinest, een plaats waar coaching vanuit het hart en zelfontwikkeling centraal staan. Door verschillende persoonlijke gebeurtenissen die de afgelopen jaren haar pad kruisten, startte ze met zelfontwikkeling en leerde ze relativeren en reflecteren.

 

Dankbaar voor die ervaring, wil ze ook anderen aansporen om aan zelfontwikkeling te doen. Ze wil Groeinest uitbouwen tot een plaats waar mensen innerlijke rust vinden, zichzelf (her)ontdekken en elkaar doen groeien.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de updates rond Groeinest? Deel je e-mailadres met ons, we houden je op de hoogte van de vorderingen.

Bedankt voor je berichtje!

STUUR ONS EEN BERICHT

Heb je een vraag, opmerking of wens je meer uitleg over ons aanbod? We ontmoeten je graag! Vul je gegevens hieronder in zodat we contact met je kunnen opnemen. Zo kunnen we eens samen plaatsnemen rond de tafel.

CONTACTGEGEVENS

Groeinest | Klaar De Doncker

Steenweg 84

9890 Asper-Gavere

BE 00 1234 1234 1234

info@groeinest.be

0471 23 45 67

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Contactgegevens
bottom of page